Διαμονή

κράτηση

Δωμάτιο I

Το όμορφο superior δωμάτιο των 21 τμ βρίσκεται στον 1ο όροφο. Το υπέρδιπλο κρεβάτι του, όπως και τα κρεβάτια όλων των δωματίων, διαθέτει ανατομικό υποαλλεργικό στρώμα.

κράτηση

Δωμάτιο II

Το καλαίσθητο standard δωμάτιο των 22 τμ., που βρίσκεται στον 1ο όροφο, αναβιώνει την αυθεντική αρχιτεκτονική του κτιρίου και, έχει όλα όσα χρειάζεστε για ανέμελες διακοπές με στυλ. Το υπέρδιπλο κρεβάτι του διαθέτει αφαιρούμενα στρώματα που μπορούν, αν χρειαστεί, να χωριστούν σε δύο μονά κρεβάτια.

κράτηση

Δωμάτιο III

Το κομψό deluxe δωμάτιο των 24 τμ. βρίσκεται στον 2ο όροφο. Η καλαίσθητη διακόσμηση του συμπληρώνεται πλήρως από την θέα στην αυλή του ξενοδοχείου αλλά και σε μέρος της παλιά πόλη των Χανίων.

κράτηση

Δωμάτιο IV

Το όμορφο deluxe δωμάτιο με θέα στον κήπο βρίσκεται στον 2ο όροφο. Το δωμάτιο των 22 τμ αναβαθμίζει τη διαμονή σας σε πολυτέλεια, και σας προσφέρει μια εμπειρία που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

κράτηση

Δωμάτιο V

Η υπέροχη σουίτα των 27 τμ, με θέα τον κήπο και την παλιά πόλη, προσφέρει καθαρή πολυτέλεια, διαθέτοντας επίσης ξεχωριστό δωμάτιο με καναπέ – κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει 1 επιπλέον άτομο.